Sanita Aišpure – attīstības un pārmaiņu partnere

Labdien, partneri!

Iepazīsimies?

Esmu Jūsu attīstības un pārmaiņu partnere, kas piedāvā praktiskas zināšanas un atbalstu, kuri veicina uzvedības maiņu. Lai komanda sasniegtu atšķirīgu mērķi, ir jāatklāj citi ceļi, un mans izaicinājums būs jūs turp aizvest.

APMĀCĪBAS un ATTĪSTĪBA

Piedāvāju savu profesionālo klātbūtni Jūsu komandas izaicinājumu ceļā, līdzīgi kā bāka palīdz kuģotājiem – rādot tiem ceļu. Ceļš būs jāiet Jums pašiem, jo neviens nevar mūsu vietā izkuģot mūsu jūras vai izlauzt mums jaunus ceļus. Bet jēgpilni gaismas signāli jeb atbalsts – palīdz noorientēties, vinnējošāk likt lietā savus resursus un izvairīties no sēkļiem.

Kuģis, kad pietauvots ostā – ir drošībā, bet ne jau tam ir radīti kuģi. Un līdzīgi ir ar komandām, kolektīviem – ir labi būt komforta miera ostās, bet tajā nav izaugsme un iespēja sastapt savu potenciālu tā plašākajā mērogā, gan individuāli, ne komandās. Mierīgā jūrā nerodas pieredzējuši kuģotāji, un šis neparastais laiks ir izaicinājumu, kā arī iespēju, pilns.

  • Piedāvāju praktiskajā psiholoģijā, biznesa koučingā un sistēmiskajā organizāciju koučinga pieejā bāzētas korporatīvās apmācības potenciāla atraisīšanai, dažādai atbalstošas vides radīšanai, paradumu maiņai, iekšējo bremzējošo šķēršļu un pārliecību izmainīšanai, ceļā uz lielāku efektivitāti.
  • Sistēmiskā koučinga transformējošās konsultācijas – kas klientam maina kontekstu un leņķi, caur kuru risināt visdažādākos jautājumus. Jo īpaši, ja līdzšinējie risinājumi un palīdzības rīki neveda tālāk par zināmu strupceļu, jeb līdz šim neiekļāva “visus saskaitāmos”, kas, iespējams, ietekmē risinājumu vienādojumu.
  • Atbalsta grupas – dažādu nozaru pārstāvjiem, savu profesionālo jautājumu, attiecību, emociju, resursu, izaugsmes, izaicinājumu, pārmaiņu – jēgpilnākai aplūkošanai un pārveidei.
  • Komandu izaugsmes un efektivitātes treniņi.

Apmācības  – latviešu, angļu, krievu valodā.

 

ATLASE

Varu būt kā Jūsu uzņēmuma atlases procesa “palielināmais stikls”, kas palīdz atrast savu “tīrradni”,  sastapties piemērotākajiem no abām pusēm. Jūs meklējat un atrodat savam biznesam optimāli piemērotāko. Jo tikai vispiemērotākais darbinieks var aizvest pie jūsu uzstādītā mērķa. Palīdzēšu izrakt jums dārgumu.

Uzņēmumi nav radīti, lai pulcētu “labus cilvēkus”, bet gan “labus speciālistus”. Šo visprecīzāk atspoguļo patiesās, cilvēkam piemītošās spējas un uz tām balstīts sagaidāmais sniegums, ko visprecīzāk spēj izvērtēt profesionāls psihologs ar atbilstošiem instrumentiem. Jo, kā pētījumi rāda, tad, ne izglītība, ne CV tik nozīmīgi nekorelē ar darba performanci, kā kandidāta patieso mentālo spēju un personības uzbūves izvērtējums.

Ar savu 19 gadu profesionālo pieredzi kā sertificēts klīniskais psihologs, veicot dažādas psiholoģiskās izpētes un ekspertīzes, kā, piemēram, stacionārās un ambulatorās tiesu psiholoģiskās ekspertīzes, militārās, veselības un darba spēju ekspertīzes, pedagoģiski medicīniskās ekspertīzes – atlases procesā es palīdzu iegūt padziļinātu priekšstatu par kandidātu. Īpaši, atklājot potenciālos riska faktorus, kas jums kā darba devējam var „dārgi izmaksāt”. 

13 gadu atlases pieredze iegūta dinamiskā un prasīgā komerciālās aviācijas nozarē. Veicot paaugstināta riska un atbildības līmeņa kandidātu atlasi tādiem uzņēmumiem kā nacionālajai aviokompānijai “airBaltic” un lidsabiedrībai “SmartLynx”. Veicot pilotu atlasi, strādājot ar vairāk kā 26 tautību kandidātiem angļu valodā, kā arī nodrošinot gaisa apkalpes aviomedicīnas ekspertīzes – atbilstoši Eiropas aviācijas psiholoģijas asociācijas sertifikācijas prasībām.

Manas darba valodas : latviešu, krievu, angļu.

 

KONTAKTI
Saziņai ar mani, aicinu zvanīt uz tālr.nr.: +371 26476017, vai rakstīt ziņu uz e-pastu sanita@myhr.lv.


Uz drīzu saziņu!

Sanita Aišpure

sanita-aispure